Roodewoud
Voorjaarsvakantie
  • Middenin de natuur
  • Privé wellness met sauna of jacuzzi
  • Duurzame vakantiewoningen

Na winteren in een warm bad

De voorjaarsvakantie staat voor de deur

De laatste frisse maanden voordat de lente weer aanklopt. De voorjaarsvakantie is het moment om nog even een break te nemen tijdens die koude dagen. Bij Roodewoud kom je thuis in een warm bad. Letterlijk, want onze jacuzzi staat voor jou klaar. Wil je liever nog meer hitte? Kies dan voor je eigen sauna. Dat is niet alleen genieten, maar ook nog eens een boost voor je gezondheid! 

Zoek en boek het voorjaar!

woning
slimme woning

Smart living - een woning die met je mee denkt

Tijdens je voorjaarsvakantie in Drenthe hoef je even nergens aan te denken. Dat doet de duurzame Unbrick woning voor jou. Aan elk detail is gedacht. De luxe M-line boxsprings zorgen voor een heerlijke nachtrust waarna je in de ochtend gemakkelijk een kopje thee uit de Quooker of koffie uit je Nespresso Vertuo maakt. De luxe designkeuken is voorzien van een wijnklimaatkast, de slimme thermostaat regelt de temperatuur en de zonnepanelen op het dak voorzien in duurzame energie. Zodat jij zorgeloos je elektrische auto en fiets kunt opladen bij het laadstation.

  • Wijnklimaatkast
  • Dimlichten
  • Slimme speakers
  • Elektronisch slim slot
  • Laadstation elektrische auto
  • Melkopschuimer
  • Zonnepanelen op het dak

To do's in de omgeving

Around park: 5km
Around park: 1km

Kies jouw relax moment

De start van het voorjaar gaat lang niet altijd gepaard met zomerse temperaturen, maar van onze wellness faciliteiten kun jij het hele jaar genieten. De jacuzzi en sauna bevinden zich op je eigen terrein zodat je in een paar stappen vanuit je woning in een heerlijk warme sauna of bubbelbad zit. 

Jouw vragen, onze antwoorden:

≡ Voor hoeveel personen zijn de huisjes met sauna geschikt?

De boshuisjes met sauna zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Ideaal voor een gezinsvakantie, maar uiteraard kunnen jullie ook met zijn tweetjes romantisch genieten van een welverdiende getaway. 

≡ Is mijn hond ook welkom tijdens mijn verblijf?

Ja, zeker. De omgeving van Roodewoud is prachtig en ook uitermate geschikt om samen met je hond te verkennen. Geef je tijdens het boeken wel even aan dat je dierenvriend mee komt? Dan verwelkomen we jullie snel!

≡ Wat is er te doen op jullie park?

In ons clubhuis ben je van harte welkom voor een drankje. Of daag elkaar uit voor een potje jeu de boules, scoor de mooiste goals tijdens een voetbalwedstrijd of klim tot grote hoogte op onze gave klimtoren.